Faye op zoek naar pinguïnes in australië...

Melbourne

We zijn in melbourne !

Na een weekje rijden langs the princes highway, hebben we onze eerste bestemming bereikt ! Melbourne is volledig anders dan Sydney ! Veel ruimer, veel rustiger ! Vandaag start meteen ook de zoektocht om werk, spannend, hopelijk lukt het ons een beetje... Als alles goed gaat, en zo ziet het er voorlopig wel uit, dan blijven we hier tot en met kerst in een huis samen met vier andere kerels. Via facebook ontdekte ik dat iemand die ik ng ken vn vroeger, hier nu ook is met de working holliday visa en hier woont met ng drie andere huisgenoten, twee kerels uit nederland die hier op stage zijn en ng iemand uit fiji. En dus vroegen we maar of er ng drie meisjes bijpasten. Plaats is er in ieder geval, nu alles ng wat regelen en dan zitten we voorlopig even goed :)

Wat wel leuk is, is dat ik gister en de mama en eveline (de zus uit egypte) en felly en zelfs robin hebben ghoord aan de telefoon of via skype :).

De sfeer zit er hier goed in, hopelijk gn we vier leuke weekn tegemoed.

Tot gauw ! Aja en foto's probeer ik zo snel mogelijk up te loaden !

Reacties

Reacties

Grote Zus

voor alle duidelijkheid, ze wil dus zeggen dat ze met iedereen van het thuisfront heeft kunnen Skypen gisteren.... ja ons kayetje heefts soms wat problemen met werkwoorden ;-p

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!